Ринго Стар продава имението си в Съри

За него барабанистът на „Бийтълс“ иска 15 милиона британски паунда

Ринго Стар е решил да се раздели с имението си в Съри, Англия. Барабанистът на легендарната група „Бийтълс“ обитаваше красивата къща в английската провинция заедно с жена си – американската актриса Барбара Бах.
Ринго и Барбара искат 15 милиона британски паунда за голямото си, богато озеленено имение, което се намира в един наистина живописен район.

Стар и Бах, която е екс момиче на Бонд (участвала е в лентата с Роджър Мур „The Spy Who Loved Me“) притежават имота от 1999 г.
Къщата е наистина доста голяма – с пет спални, зала за приеми, дневна с камина, официална трапезария, библиотека и др. Освен това в имота има оранжерия, голяма тераса, закрит плувен басейн, спа център, зимна градина, поддържан парк с езеро, хеликоптерна площадка и съоръжения за конен спорт, предаде Dnes.bg.
В имението има и няколко допълнителни къщи, обитавани от пазачите и хората, които се грижат за конете на музиканта.

Според вестник „Daily Mail“ Ринго и жена му са решили да продадат къщата си в Съри, защото не прекарвали много време в нея, а пребивавали основно в дома си в слънчева Южна Калифорния.
Те живеят в Бевърли Хилс, в съседство с Дженифър Анистън и Елън Дедженеръс. Освен това рок семейството притежава имение близо до курорта Аспен.