Предсказания: Борисов президент!

Новините

31-12-2014, 11:00

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Днес празнуват Евгения, Малена, Малин

Алена предрече на Бойко Борисов друга роля догодина

Кървави избори и разврат през есента. Сатурн ще свали от пост самозабравили се политици. 2015 година е годината на Сатурн. Това е планетата на ограничението и наказанието. Тази прогноза прави астроложката Алена пред „Труд”.

„Държавата и хората, които ще управляват през 2015-а, не бива да изпускат възможността да стабилизират обществено-икономическото развитие на България. Хората, които възможността да управляват сега, имат шанса да управляват добре. Те трябва да бъдат отговорни към дадените обещания. Ако стремежът им къв власт пак надделее, Сатурна светкавично ще ги накаже и ще срине от постовете самозабравилите се политици”, казва Алена.
 „Предстоят местни избори, които ще бъдат изключително напрегнати, с много агресия и както казвам „кървави”. Непочтените действия ще са водещи. Заради Сатурн обаче, избирателите трудно ще бъдат заблудени. Предстоят и президентски избори и ако правителството на ГЕРБ не направи голям гаф, отново ще имат президент. Не цитирам имена, но очаквам това да бъде Бойко Борисов”, казва още астроложката.
„През периода 19 септември – 10 октомври Меркурий е ретрограден във Везни и ще бъде предпоставка за изневери, но този път показни, което в годината на Сатурн ще доведе до разпадане на връзки”, споделя още Алена.