Опра Уинфри: От нас зависи дали ще полетим

Ние сме единствените господари на живота си, пише легендарната телевизионерка

Когато Тина Търнър се появи за пръв път в моето шоу, на мен ми се дощя да избягам с нея като една от нейните беквокалистки и да танцувам по цяла нощ на концертите й. Е, тази моя мечта се превърна в реалност една вечер в Лос Анджелис, когато шоуто на Опра Уинфри замина на турне с Тина...

Така започва своя разказ великата телевизионерка. И завършва: Когато имате възможност да избирате дали да седите отстрани, или да танцувате, надявам се да изберете танца.

Десетки са нейните откровения в прекрасната й книга "Какво знаем със сигурност", информира Стандарт. Опра не си губи времето в празни приказки, а говори за най-важните неща в живота - радостта, любовта, издръжливостта, благодарността, шанса, силата, благовението... Книгата ни дава възможност да се докоснем до съкровения вътрешен свят на тази необикновена жена.

Ето още от нейните изповеди: решението да се изправим лице в лице с факта, че сме смъртни, ни носи безценен дар-осъзнаването, че трябва да живеем тук и сега. От нас зависи дали ще се търкаляме в калта, или ще полетим- ние сме единствените господари на живота си.