Кобилкина тренира мъже за дълъг секс

Булевард

29-12-2014, 07:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Маги на Слави и сексоложката дават съвети от типа "как да стана елитна компаньонка"

Психоложката Магдалена Ангелова, до ден-днешен по-известна като Маги на Слави, и Наталия Кобилкина взривиха сайтовете за видеосподеляне с уроците си "Интимни разговори за секс" и "Изкуството да съблазняваш". Двете втрещиха интернет аудиторията със съветите си, които отиват повече на "как да стана елитна компаньонка", отколкото "как да стана съвършената жена", пише Lifestyle.bg. В курса "Интимни разговори за секс" Наталия обяснява как жената да задържи сексуалния интерес на мъжа си жив възможно най-дълго.

"Показвайте му, че го желаете. Жени, обожавайте члена на мъжете си. Няма как да сте добри любовници, ако не харесвате члена му. Изяждайте го. Дори той да казва: "Скъпа, изморен съм" - само да го лапна, само да го ям, нищо друго няма да правя. В момента, в който започнеш да му правиш прекрасна орална любов, всичко друго ще дойде на мястото", съветва Наталия.

Тя има съвет и за мъжете, които свършват твърде бързо. "Ето аз тук имам един атрибут от Бали (фалос), който се използва за отваряне на бутилки. Тъй като не пия газирано, го ползвам демо версия. Когато мъж бързо свършва, това е мъж, който е мързелив. И това са мъже, които често мастурбират. За мъжете мастурбацията не е нещо препоръчително. За жени - да. За мъже - не", казва самоопределилата се като сексоложка рускиня.


"Първото условие е - да си забраниш мастурбацията. Чакаш и търсиш жена. Второ - ако все пак го правиш, мастурбираш умно. Това означава - взимаш си лубрикант и го правиш бавно. Когато ти стане много хубаво спираш, ставаш, разхождаш се, дишаш и после продължаваш. И така трябва да издържиш в рамките на поне половин час. Ако се упражняваш така в рамките на месец, след това ще започваш лесно да го прилагаш върху жена", допълва Кобилкина.

В лекцията „Основи на съблазънта" Наталия и Маги пък детайлно представят част от техниките за манипулиране на мъжете:

"Когато реша да съблазнявам един мъж обаче, първо се оглеждам да видя кой ще ми хареса. Все пак, трябва да имам конкретна цел. След това концентрирам мисълта си върху него и всичко, което искам да правя с него - погалвам го зад ушенцето - с мисъл, докосвам го, както на него би му харесало - с мисъл, целувам го - с мисъл. По някое време той усеща тази енергия и се обръща. Няма нищо лошо в това мъжът да е пил. Напротив! Алкохолът премахва всякакви съзнателни задръжки и мъжете стават по-пропускливи на енергии. Когато мъжът се обърне, вече не съм толкова настойчива и леко свеждам поглед надолу. Вече съм по-свенлива, по-загадъчна. Направила съм впечатление, че се интересувам от него и се отдръпвам, за да не реши, че съм твърде обсебваща. Започвам да се правя на заинтересувана от нещо друго, но той вече иска повече - да се върна и да си задържа погледа върху него", казва Маги.

"Ако набележа мъж, нека го наречем - обект, годен за употреба, за да го съблазня, първо разгонвам себе си. Докато си представяш как те гали, как езикът му влиза в устата ти и всички останали красиви неща - свиваш и отпускаш вагиналните си мускули. След това започваш да му пращаш сигнали, докосваш се по шията, играеш си с косата. Докосваш тялото си, извиваш се, отваряш и затваряш коленете си, флиртуваш с него. Гледаш го сякаш това е чанта „Луи Вюитон" - последен модел, кола, тирамису, нова рокля - нещо, което много харесваш и го гледаш с огромно възхищение в очите като „Уау! Ти си единствен, неповторим!". Ако някой снима в МОЛ-а жените как гледат витрините, ще разбере. И този поглед го пренасочи върху мъжа. И през цялото време като правиш това, се правиш на пълна невинност. Мъжете са притеснителни. Те се страхуват да направят първата крачка, особено с някоя много красива жена...", пояснява Кобилкина.