29 декември - 4 януари: Ярки впечатления

Хороскоп

28-12-2014, 21:34

Снимка:

VarnaUtre.bg/архив

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Най-сериозният астрологически фактор в предстоящата седмица е противопоставянето на Марс и Юпитер, което ще достигне пълната си фаза точно на 1 януари, а през Новогодишната нощ ще бъде силно подчертано от Луната.

Седмицата ще стартира в нервна обстановка, каквато обичайно наблюдаваме по време на първата четвърт на Луната. Сложности в общуването, спорове и разногласия ще внасят объркване както в деловата среда, така и в бита, което ще обезсмисли прилагането на стандартния подход в подобни случаи-да избягаме от работа в къщи или обратно - от в къщи на работа. Не е и препоръчително да го правим, тъй като усложненията които срещаме ще ни насочват към нещо, което вероятно сме пропуснали, но ще трябва да вземем под внимание. Приемете новите обстоятелства и коригирайте навреме плановете и намеренията си според тях.

Така или иначе, седмицата ни предоставя отлични възможности да финализираме годината с решаването на някои спорни въпроси. Още повече че се очертава тенденция според която най-интересните и изгодни перспективи ще ни тласкат към сътрудничество именно с хора, с които обичайно имаме разногласия. Струва си да положим усилия за да изгладим някои ръбчета, а новогодишните традиции позволяват това да стане плавно и естествено. В понеделник и вторник е подходящо да потърсим възможности за предварителни уговорки и постигане на съгласие. Ще ни бъде лесно да привлечем вниманието на онези, от които зависи бъдещият ни успех, така че използвайте случай да положите здравите му основи. Стига стремежите ви било то делови или лични да не са насочени към нежната половина от човечеството. Дамите няма да бъдат особено сговорчиви.

Очаква ни и достатъчно светска суматоха, както и ярки и незабравими събития около новогодишния празник. В навечерието на Новата година обаче, Луната в Телец ще ни настройва към търсенето на повече комфорт, пасивен отдих и по скоро семейни, отколкото светски тържества. Напрежението през декември беше голямо и мнозина ще пожелаят просто да се оттеглят в тишина и с облекчение да изпратят отиващата си година. Емоционалния фон слава Богу, ще бъде далеч по-спокоен отколкото до сега, което ще повлияе хармонизиращо и укрепващо на взаимоотношенията. Най-приятно в новогодишната нощ ще се чувстват тези, които се намират в тесен, задушевен кръг от най-близките членове на семейството и приятелите или още по добре в романтично уединение. Чувствените наслади и простичките радости на живота са задължително условие.

Най-сериозният астрологически фактор в предстоящата седмица е противопоставянето на Марс и Юпитер, което ще достигне пълната си фаза точно на 1 януари, а през Новогодишната нощ ще бъде силно подчертано от Луната. До колкото и Марс и Юпитер описват ярко изразени личности, свикнали да демонстрират възможности, авторитет и власт е възможно да станем свидетели на смехотворни ситуации на придаване на важност, както в широк обществен аспект, така и в контекста на най-близкото си обкръжение. И доколкото с Марс се асоциират всички представители на силния пол празничната нощ няма да мине без безсмислени демонстрации на гордост, сила и превъзходство, последвани от публичен провал, разорение или загуба на авторитет. Добре е все пак да избягвате компанията на демонстративни личности известни ви с необуздания си нрав и липсата на самоконтрол. Ще има и гръмки изказвания, в болшинството си пораждащи присмех, но и достатъчно натоварени с агресия, за да предизвикат смут и напрежение, особено в кръг от приятели и съмишленици. Възможни са тежки инциденти с газови устройства, запалими и взривни вещества. Бъдете внимателни с фойерверките!!! Погрижете се отрано и за празничните пожелания - средствата за комуникация и пренос на информация ще бъдат пренатоварени повече от обичаното и дори могат да претърпят временен срив.

Такава ще бъде седмицата в която ще се сбогуваме със старата и ще посрещнем новата година. От нас зависи да я запомним с приятни преживявания!