Мика Стоичкова вдига сватба в Маями

Камата даде благословията си на бъдещото семейство

Мика Стоичкова вдига сватба в Маями, щата Флорида. Избраникът е американец, наследник на много богата фамилия. И не е актьор, а се занимава с бизнес. Двамата са се срещнали преди три месеца. До момента обаче щерката на Камата не обелвала и дума дори пред най-близките си за отношенията с младия мъж, защото се опасявала, че нещата могат да вземат същия лош обрат, какъвто имаха у нас с актьора Иво Аръков. Припомняме, че на родна почва връзката й с Иво все нещо не беше наред.

Малко преди Бъдни вечер обаче щерката на Камата запознала любимия мъж със семейството си в Маями. Той веднага спечелил сърцето на бившия футболист Христо Стоичков. Двамата беседвали около два часа. И накрая Ицо казал пред жена си Мариана и двете щерки - Мика и Христина, че най-сетне голямото му момиче е срещнало човек, който знае какво значи да си отговорен и точен и в същото време е забавен и интелигентен. Американецът поискал от Камата ръката на Мика. Таткото дал благословията си. После пред цялото семейство зетят подарил на любимата си пръстен с диамант за 200 000 долара.

През лятото Мика сложи край на връзката си с Аръков и замина при фамилията в Маями. Там тя се пазеше да пуска каквито и да е детайли в социалните мрежи около личния си живот. Изненадващо преди ден постна в профила си във Facebook снимка на два силуета, които се целуват.

Под кадъра написа, че нейният коледен подарък тази година е пристигнал по-рано. Допълни, че спокойно може да каже, че е намерила липсващата половинка от пъзела, наречен "Моят живот".