Адам Сандлър отново е най-надцененият актьор

Следващите в класацията са Джони Деп и Бен Стилър

Адам Сандлър оглави класацията за най-надценените актьори на сп. "Форбс" за втора поредна година, като измести Джони Деп и Том Ханкс.

Макар и новият филм на Сандлър "Дърти хлапета 2" да беше хит с 246 милиона щатски долара приходи в глобалния бокс-офис, това не беше достатъчно за да компенсира предишните провали на 48-годишния актьор - "Джак и Джил" и "Браво, момчето ми!", съобщи dnes.bg, цитирайки Ройтерс. 

Според оценките на "Форбс" за всеки платен на Сандлър долар възвръщаемостта е 3,2 долара, което е най-ниското за всички разгледани от списанието актьори. 

Джони Деп е на второ място с възвръщаемост от 4,10 долара за всеки получен долар заради сравнително неуспешните му филми "Самотният рейнджър" и "Тъмни сенки". 

Трети е Бен Стилър с възвръщаемост от 4,80 долара заради филмите "Кинти в небето" и "Съседска стража", които не се представиха добре в киносалоните.

Райън Рейнолдс е четвърти. Екшън комедията "РПУ "Оня свят" с негово участие беше един от големите провали на 2013 г. Пети е двукратният носител на награда "Оскар" Том Ханкс заради неуспеха на "Облакът атлас".

"Форбс" изготвя класацията на базата на хонорарите, бюджета и приходите от последните три филма на актьорите, излезли преди юни 2014 г.