Силвия Кацарова приготвя за Бъдни вечер содена питка

Общество

24-12-2014, 11:30

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Маргарита Колева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Теди Кацарова представи кулинарна книга

Силвия Кацарова ядосана на Слави

През 2014 година се сбъдва една от мечтите й- да отиде в Париж

Бъдни вечер и Коледа са най- красивите и най-обединяващите българското семейството празници. Прекрасни дни. Всеки е отворен да направи добро. Това каза пред Bulgariautre  певицата Силвия Кацарова.
Тя разаказа, че за Бъдни вечер приготвя содена питка, а на масата слага между 9 и 13 ястия, като спазва традицията да има сърми, пълнени чушки, боб, ядки, тиквеник или щрудел. Обичам сама да приготвям ястията за трапезата в празничните дни, призна певицата.
Тя каза още, че обича да посреща Коледа с голяма истинска жива елха. Когато сме на вилата, понякога си взимаме истинска елха. Но предпочитам за празника изкуствена елха, защото по този начин се включваме в акцията „За зелена България“  да спасяваме всяко дърво. Виждаме какви бедствия се случват заради изсичането на горите, затова може би всеки трябва да има в къщата си изкуствена елха.

2014-та година беше успешна, каза Силвия Кацарова. Имах личен юбилей, а на 30 октомври направих концерт, на който чествах 40 години на сцена- с гости музиканти от LZ от няколко формации, композитори катоТончо Русев, Любомир Дамянов, поетите Живко Колев, Александър Петров, Александър Александров- хората, с които съм работила през годините. Като правя равносметка- това беше една хубава година.
Съпругът ми ми направи една страхотна изненада за личния ми юбилей. Бяхме една седмица в Париж. Отдавна мечтая да отида, но все не можех да се организирам и сега беше един много хубав повод да посетим Париж. Много ми хареса, посочи певицата.

На читателите на Bulgariautre  Силвия Кацарова пожела здраве, за да могат да постигнат мечтите си. Нека ценят всеки един миг, в който сме живи и здрави, да се обръщаме винаги към най-близките си хора с много любов, да не забравяме да им казваме „обичам те“ и да сме готови за прошка, допълни тя.