Пастрок насилвал доведената си дъщеря

Детето е настанено в приемно семейство

Изнасилено от пастрока си 14-годишно момиче от циганската махала на врачанското с. Добролево бе изведено от дома си и настанено в приемно семейство в Бяла Слатина. Сигнал срещу насилника на непълнолетната подала в петък вечерта майка й Тарина. За случая била уведомена прокуратурата и отдела за закрила на детето в община Борован, пише „ 24 часа“.

Пред полицията и социалните момичето разказало, че преди седмица вторият  й баща я изнасилил в дома им, възползвайки се от отсъствието на жената, с която живеел на семейни начала.

Кирчо Илиев насилил доведената си дъщеря и я заплашил, че ще я пребие, ако се оплаче. Момичето обаче все пак разказало за насилието на майка си, докато тя била в болницата с едно от родените си наскоро деца.

Циганинът насилник бил задържан за разпит от полицията, но впоследствие бил освободен, за да се грижи за невръстния си син. По случая белослатинската полиция е започнала досъдебно производство. Според първоначалното разследване Илиев системно упражнявал сексуален тормоз над доведената си дъщеря.