От Русия с любов: Коя е мистериозната жена до Путин?

Слуховете са много, но един звучи най-достоверно

На вчерашната годишна пресконференция Владимир Путин заяви пред близо 1300 журналисти, че обича и е обичан. Тълкуванието на тези думи бе, че е влюбен. Това се случва почти година, откакто се раздели със съпругата си Людмила. А от днес вече започнаха и въпросите, коя е мистериозната любов на руският президент. 

Сайтът Дейли мейл тиражира материал, от който става ясно, че мистериозната персона в живота на Владимир Путин по всяка вероятност е бившата гимнастичка Алина Кабаева. Тя е родена на 12 май 1983 година в Ташкент - руска спортистка по художествена гимнастика, майстор на спорта, общественик.
Личният живот на Путин е пълно табу в Русия, но вчера му бе зададен въпрос от руски журналист, на който той съвсем изненадващо даде отговор на провокативния въпрос.
Когато преди шест години се появи информация свързваща го с Кабаева, той гневно осъди тези, които я тиражираха, като ги обвини в набъркване в личния му живот.
Кабаева отново е в светлината на прожекторите, почти година след като Путин се раздели с Людмила, която е и майка на двете му дъщери, които до момента никога никой не е виждал на обществено място.


Засега Кремъл отказва да коментира личният му живот, нито слуховете за тайната му любов.
Путин заяви, че независимо от всичко с Людмила остават приятели и се виждат често. "Имаме чудесни приятелски отношения, виждаме се често", обясни още той.
Тепърва ще очакваме и още информация по този въпрос, интересните факти предстоят.