Патриотичният фронт представи допълнено издание на Българската национална доктрина

Политика

19-12-2014, 11:58

Снимка:

24 часа

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

В нея са заложени основните стратегически задачи пред нацията и държавата

„Патриотичният фронт – НФСБ и ВМРО” представи последното разширено и допълнено издание на Българската национална доктрина на брифинг в парламента, предаде „Фокус”.

Съпредседателят на ПФ Валери Симеонов заяви, че това е основополагащ документ, какъвто трябва да има всяка държава и какъвто България все още няма официално приет, за разлика от своите съседи.

„Удоволствие и въпрос на чест е да представя тази доктрина. Това е основополагащият документ на Патриотичния фронт. Това е нашата дългосрочна стратегична програма и по този документ работим от момента на създаването на ПФ и ще продължаваме да работим”, посочи Симеонов.

Той уточни, че в нея са заложени основните стратегически задачи пред нацията и държавата, както и методите и средствата, чрез които те ще бъдат постигнати.

По думите на Валери Симеонов доктрината ще бъде раздадена на всички народни представители в понеделник. „В пленарна зала и извън нея Патриотичният фронт единствено се съобразява с интересите на българския народ и държава. Категорично и неотклонно воюваме с всички за това да бъдат изместени националните интереси или поставени на заден план в името на обслужване на чужди интереси или мафиотско-етнически групировки”, категорично заяви Симеонов.