Софи Маринова ще направи аборт

Оказа се, че бременността й е извънматочна

Софи Маринова маха бебето! Трагичната новина сподели самата изпълнителка. "Бебчето не е добре. Оказа се, че бременността ми е извънматочна. Не мога да задържа плода, защото влияе пагубно на здравето ми. Нямам друг избор, освен да направя аборт", разказа през сълзи певицата пред „България Днес”.

Само преди две седмици Софи Маринова обяви за първи път пред "България Днес" щастливата вест, че чака второ дете. Очакванията бяха певицата да роди през август, а надеждите й бяха бебето да е момиче.

"Ще бъде зодия Лъв и ще я кръстя Клеопатра" - разказваше певицата.

Изпълнителката бе категорична, че няма да разкрие кой е бащата на бебето и дори самата тя не го познава добре.

"Млад, здрав, красив! На 20 и няколко години. Такъв го търсих, за да имам хубаво дете. Прекарахме една нощ след мое участие и бебчето се получи. Няма обаче да му казвам нищо, не искам да го търся, детето ще си е мое и ще си го гледам сама", разкри тогава Маринова.

Новината за бебето на певицата обиколи скорострелно медийното пространство, а спекулациите около бащата на детето са безброй. Най-спряганата версия бе, че продуцентът на певицата - Крум, е сбъднал най-голямата мечта на Софи - да има второ дете.

"Направо не ми се коментират тези слухове за Крум! Той си има деца, семейство. Естествено, че не е той бащата", категорично отрича Софка информацията.

Друг мъж, сочен за родител на бебето на Маринова, е млад приятел на Фики, който напълно отговаря на описанието на певицата за непознатия младок, който я е забременил.

Изпълнителката обаче твърди, че дори не познава момчето.

"Много е хубав, ама не съм била с него. Не го и познавам, така че да не пишат такива глупости", казва Софи.