Ивайло Стоянов е съдия на 2014 година

Лично министърът на спорта Красен Кралев награди топ рефера ни

Опитният рефер Ивайло Стоянов е съдия на 2014 г. Реферът от Петрич грабна приза, а негови подгласници останаха съдия №1 да 2013 Георги Йорданов и Никола Попов.

 

Наградите бяха връчени от Стефан Орманджиев, вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

„Благодаря на министъра на спорта Красен Кралев за тази награда. Благодаря на всички, които са ме подкрепяли през годините. Посвещавам този приз на майка ми, на детото ми и на всички близки. Бъдете живи и здрави“, бяха първите думи на победителя.


„За мен е чест за трета поредна година да бъда номиниран! Желая ви весело изкарване на празниците и по-добра 2015″, заяви Никола Попов, подгласник на победителя. Миналогодишният победител Георги Йорданов на свой ред призна, че Ивайло Стоянов напълно заслужено е победител тази година.

 

„Пожелавам на победителя да продължава да бъде справедлив. Трябва да отдадем заслуженото на тази професия. Благодаря и на журналистите, които коренно са променили отношетието си към съдиите“, заяви на свой ред Красен Кралев.

 

Всички награди:

Асистент съдия на годината: Георги Славов с подгласници Емил Вангелов и Веселин Мишев

Съдийка на годината: Анелия Синабова
Дългогодишен принос към българското съдийство: Костадин Пързулов, Боре Александров