17 декември : Да се погрижим за хармонията

Хороскоп

17-12-2014, 10:35

Автор:

Астрологична картина на деня

Всичко от Автора

Още по Темата:

15-21 декември : Отговорни избори

Слънце в Стрелец, Луна във Везни - Скорпион

Днес е последният ден от лунния цикъл, в който можем да осъществим окончателен преход на материално ниво и всичко което сме инициирали в предходните дни на ментално и емоционално ниво  да придобие материална форма. Предвид силно подчертания принцип на Везни, с приоритет от страна на Вселената ще се ползват онези наши стремежи и дела, които работят защита на идеалите и справедливостта и съдействат за постигането и поддържането на хармонията в поднебесния свят.

В психологически план сега протичат активни трансформации е много важно да бъде запазен балансът и да се уравновесят противоположностите. За да можем да се погрижим за хармонията в средата в която пребиваваме обаче, първо трябва да я постигнем вътре в себе си. Необходим е синтез и осъществяване на сливане между диаметрално противоположните същности и нагласи, които до този момент са живели в нас за постигане на цялостно и единство между ум, дух, душа и тяло. И докато през деня обстоятелствата все още ще изискват от нас активно взаимодействие с околните, то във вечерните часове ще имаме възможност да се оттеглим за да се освободим от емоционалния натиск и напрежението през предходните дни. Посветете това време на себе си. Заради силните енергетични изменения е възможно да реагирате неадекватно на случващото се, или самите вие да се сблъскате с неадекватни реакции по отношение на вас. Бъдете чести в мислите си и отделете време да анализирате своите и чуждите постъпки. Това ще ви даде възможност освен всичко друго и да се освободите от нечие недобронамерено влияние.

Работа и бизнес
 Ако сте ръководител е време да внесете кардинални изменения в организацията на дейността. Те могат да касаят както раместване на мебелите в офиса, така и промяна в концепцията и методите на работа. Всички подобрения днес щее имат положителен ефект. Успешно ще протичат ремонти на техника и инстроменти, подмяна на апаратурата, ъпгрейд на компютърните системи. Не търсете нови начинания, помислеете как да подобрите вече постигнатите резултати.

Здраве, хранене и красота
Всакаква груба и трудно смилаема храна днес трябва да се избягва, особено гъбите. Полезно ще бъде да пиете повече вода. Колкото повече, толкова по добре-водата ще подпомогне очистителните процеси в организма ви , и ще съдейства за освобождаването на шлаки и замърсявания по естествен път, без неприятни последици. В грижите за косата трябва да бъдете внимателни. Боядисването може да ви изненада с тон в по-тъмната гама, така че ако се изрусявате по-добре не рискувайте. Косите растат много бавно и прическите за дълго ще запазят формата си