Брус Уилис продава апартамент в Манхатън за 12,9 млн долара

Жилището предлага гледки към Сентръл парк

В последно време Брус Уилис е много зает с недвижимите си имоти. През март тази година известният актьор намали с два милиона долара исканата цена от 22 милиона долара за просторното си имение в Бевърли Хилс.

 Миналия месец той похарчи девет милиона долара за нова изключителна вила в живописния Бедфорд. Този път екшън звездата и съпругата му Ема Хеминг, които платиха 8,85 милиона долара за луксозен апартамент в Манхатън миналата година, направиха голям ремонт и искат да го продадат. Обявената цена е 12,995 милиона долара, предаде Нова телевизия, цитирйки БГНЕС.

Жилището се намира в сградата Елдорадо, която е дом на значителна част от елита на Манхатън. То разполага с гледки към Сентръл парк от трапезарията и всекидневната си. Апартаментът с три спални и три бани включва сауна и голяма кухня.

Двойката купи жилището през февруари 2013 г. от басиста на U2 Адам Клейтън, който ремонтира два апартамента в един по-голям, но това не беше достатъчно за него, защото искаше повече пространство след раждането на второто му дете тази година.