Клинт Ийстууд представи своя филм

Брад Пит и децата заместиха болната от шарка Анджелина на премиерата на "Несломен"

Световни кинопремиери в Съединените щати. Легендарният актьор Клинт Ийстууд представи режисираният от него филм "Американски снайперист" на церемония в Ню Йорк, докато Брад Пит и децата му заместиха Анджелина Джоли на премиерата на нейната последна продукция "Несломен".

Ветеранът Ийстууд и актьорският състав на филма му стъпиха на червения килим. Те представиха заснетата по действителен случай продукция "Американски снайперист". В лентата Брадли Купър влиза в ролята на Крис Кайл, бивш снайперист от морските специални части, известни като "тюлени", извършил 160 убийства. Пехотинецът беше убит заедно с още един човек на стрелбище през февруари 2013 г., предаде TV7.

Освен Купър, във филма участва още британската актриса Сиена Милър. Тя се превъплъщава в ролята на съпругата на Кайл. Филмът ще се завърти в киносалоните от 16 януари 2015 г.

В Холивуд актьорът Брад Пит се появи на червения килим за премиерата на филма "Несломен", който е режисиран от съпругата му Анджелина Джоли. Самата тя не успя да присъства, тъй като е болна от шарка. Пит беше придружен от част от децата на семейството Пакс, Шайло и Мадокс.

Филмът е базиран върху бестселъра на Лаура Хиленбранд и разказва историята на олимпийския спринтьор и военнопленник Луйс Дзамперини. Той прекарва 47 дни в спасителна лодка в Тихия океан, след като самолетът му се разбива по време на Втората световна война. След това е заловен от японци и е държан като военнопленник в продължение на две години. Световната премиера на лентата е насрочена за 25 декември.