Годишна церемония за награждаване на най-добрите футболни съдии за 2014 година

Булевард

16-12-2014, 12:34

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Награждават най-добрите футболни съдии на годината

За шеста поредна година Асоциацията на съдиите по футбол в България ще отличи най-добрите футболни съдии

Церемонията по награждаването ще се проведе на 18 декември 2014, четвъртък, от 12.15 часа в Гранд Хотел София, зала Триадица.

Номинациите са определени в 7 категории и специални отличия, за които ще преборят сили най-добрите футболни съдии и асистент съдии в международните и български мачове, проведени през 2014 година.

Категории:
Награда за “Най-проспериращ футболен асистент-съдия”
Награда за “Най-проспериращ главен съдия”
Награда за “Най-просперираща футболна съдийка”
Награда за “Най-добра футболна асистент-съдийка”
Награда за “Футболна съдийка на годината”
Награда за “Най-добър футболен асистент-съдия”
Награда за “Футболен съдия на годината”

Специалните отличия:
Специална награда за “Приключване на съдийска кариера“
Специална награда за “Дългогодишен принос към българското съдийство”
Специална награда за “Най-атрактивен коментар”

Специални гости на събитието ще бъдат министърът на младежта и спорта, представители на Българския футболен съюз, Българската професионална футболна лига, Асоциация на футболистите в България, действащи футболни съдии и ветерани, деятели на българския футбол.

Генерални спонсори на събитието са мобилният оператор M-tel и новинарският сайт Bulgariautre.bg. Церемонията се осъществява и с любезната подкрепа на Domko, ресторанти Victoria и спортния сайт Sportonline.bg.

Асоциацията на съдиите по футбол в България е създадена през юни 2005 година. Първият й председател е Димитър Пармаков. След изтичане на 3-годишния му мандат, постът е зает от Стефан Орманджиев. Сред целите на сдружението са: да обедини всички съдии и да съдейства за тяхното утвърждаване като авторитетни и уважавани личности в обществото; да защитава правата и интересите им, както и да спомага за сключване на колективни договори за спонсорство. Към днешна дата Асоциацията на съдиите по футбол има за членове повече от 400 професионални съдии по футбол.