До 150 писма на ден пускат търновчета в пощата на Дядо Коледа

Мисия

15-12-2014, 17:46

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Таблети и телефони са най-желаните от болярчетата подаръци

От 50 до 150 писма на ден получават джуджетата в къщичката на Дядо Коледа в парк „Марно поле” във Велико Търново, съобщи Общинското радио в старата столица. Изключително интересни и разнообразни са желанията на малките палавници, разказа за Общинската информационна агенция Никол – едно от джуджетата на белобрадия старец. 
        Таблети, мобилни телефони и лаптопи са най-желаните подаръци за Коледа от децата през тази година. Сред най-оригиналните желания на малчуганите от болярския град са вълшебни пръчици, сабя за прогонване на баба Яга, машина за сняг, 4 200 лева + самолетни билети до Канада, магически свирки и други вълшебни предмети, с които се вършат тайнства. В писмата си всички деца пишат колко много са слушали през годината и затова заслужават желаните подаръци. 
         На 3 години е най-малкото детенце, пуснало писмо в Коледната поща, в която освен деца, своите желания до Дядо Коледа изпращат и възрастни. Те си пожелават предимно здраве и щастие, обясни Никол. 
        Всички, които все още не са пуснали писмата си до добрия старец от Лапландия, могат да го направят до 24 декември в къщичката в парк „Марно поле” всеки ден от 10.00 до 18.00 часа.