Биляна Гавазова е бременна

Бащата на бебето е новото й гадже, с което са заедно едва от няколко месеца

В началото на пролетта сутрешният блок на Би Ти Ви ще има нова водеща. Биляна Гавазова, която от близо година води „Тази сутрин", след като колежката й Генка Шикерова излезе в майчинство, чака първото си дете, което най-вероятно ще се роди в края на април или май, пише в. "Всеки ден".

Бащата на наследника на репортерката с ресор „Земеделие" е новото й гадже, с което са заедно едва от няколко месеца. Тайнственият младеж, който плени сърцето на зеленооката брюнетка е млад бизнесмен, чието име обаче, партньорката на Антон Хекимян отказва да разкрие дори и пред най-близките си колеги.

Мястото на Гавазова в „Тази сутрин" ще заеме напористата репортерка Мария Цънцарова.

„Мими е супер амбициозна, нищо няма да я спре, за да се докопа до заветния стол. Въпрос на време е. Тя отдавна има мераци да води и сега потрива доволно ръце от новината", коментират по коридорите на Би Ти Ви. Шефът Венелин Петков вече дори бил направил проби на Цънцарова, за да е ясно отсега дали си пасват с Хекимян.

Всъщност, именно Мария е била и първият вариант за водеща на блока, но детинското й изражение й изиграло лоша шега и в крайна сметка шефовете на медията предпочели зрелият сексапил на Гавазова.