Екшън в центъра на Хасково! Ученички се биха насред града

Клипът събра стотици хиляди гледания и коментари в интернет

Три ученички се вплетоха в свирепа схватка в централния хасковски парк пред очите на десетки хасковлии, пише "Монитор".
Схватката била документирана от мобилните телефони на много стоящи в близкото заведение, които изпратиха кадрите на медиите и ги качиха в социалните мрежи.
По свидетелството на очевидци, мелето е било наблюдавано и от много гости на града. Това е вторият подобен случай в Хасково, след като през януари тази година две ученички от местната икономическа гимназия бяха снимани от свой съученик, докато се млатят в двора на училището. Клипът събра стотици хиляди гледания и коментари в интернет. Както и тогава, и сегашните биячки са на видима възраст между 15 и 16 години.
На многобройните любителски кадри се вижда русо момиче, което на пръв поглед хрисимо си стои на тревата, без да говори или да прави заплашителни жестове. В един момент отнякъде изскача разярена девойка, която връхлита русокосата и я овалва в тревата и храсталаците.
Схватката е прекратена от ячко момиче, което безцеремонно разделя биещите се. Стълкновението завърша с люти обиди, разменяни през няколко метра, от които ясно се чува само пронизителното „Ясно ли е“. Целият клип е по-малко от минута и според подателите му е заснет в четвъртък.