Антония Петрова зачева ин витро

Двойката нямала някакъв сериозен проблем, но миската не може да забременее по естествен начин

Антония Петрова зачева ин витро
Двойката нямала някакъв сериозен проблем, но миската явно не можела да забременее по естествен начин

Антония Петрова идната година ще направи 31 и вече е готова за ново начало в живота си. Съпругът й руският милионер Александър Бередин вече я натискал за наследници и Тоца взела, че се навила.
През годините перничанката многократно заявяваше, че й е рано за деца, но от близо година започнала сериозно да се замисля върху майчинството, особено след като всичките й близки приятелки и съученички вече са свили гнездо и се радват на челяд.
Антония също искала да изпита този трепет и нямала търпение. Още повече, че Бередин също искал да се види в ролята на татко.
Близки до дойката обаче разказват, че за да зачене Петрова трябвало да се обърне към специалист по репродуктивна медицина. Двойката нямала някакъв сериозен проблем, но миската не може да забременее по естествен начин, пише в. "Уикенд".
Процедурата инвитро щяла да се състои в София, въпреки настояванията на Александър, това да стане в Русия. Тоца искала да бъде по-близо до майка си в този важен период в живота й.
Явно Бередин е изключително доволен от намеренията на съпругата му най-накрая да го дари с наследник, тъй като от известно време не спирал да я обсипва с диаманти и скъпи подаръци.