12 декември: Здравословни ограничения

Хороскоп

11-12-2014, 19:00

Снимка:

bg.wikipedia.org

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата : Анкета за съмишленици

Слънце в Стрелец, Луна в Лъв-Дева. Астрологична картина на деня

Тенденциите към глобално разширение и стремителен развой на събитията, днес ще се натъкнат на принудителен макар и кратък престой. Външни препятствия и вътрешни самоограничения ще подложат на критична проверка самоувереността и вдъхновението ни. Това е моментът, в който трябва да поспрем и да осмислим значението на събитията и информацията от последните дни. Предвид мащабния и хаотичен поток от новини, идеи и възможности, подобен престой дори е полезен и ни дава време и възможност да се ориентираме и да отсеем същественото от несъщественото. Не губете вяра - удачните обстоятелства съвсем на са ви изоставили, напротив, така ще можете да си създадете действителна, реалистична представа относно обективните им възможности. Както и относно своите собствени, чието надценяване сега може да се превърне в проблем в бъдеще.

И доколкото благоприятните обстоятелства ще ни съпътстват и днес, те ще бъдат насочени не толкова към бъдещи възможности, колкото към избавление от проблемите на миналото. Ще имаме шанс да намерим за тях ненатрапчиви, затова пък доста креативни решения, което значително ще облекчи прилагането им. Най-важно от всичко е да запазим спокойствие на духа и да не нервничим, недоволни от по-бавното темпо на случване в сравнение с предходните дни. Или просто спокойно да дочакаме положителните изменения в общия фон. А те ще настъпят още в късния следобед и ще ни дадат възможност да се погрижим за битовия си комфорт и да се насладим на компанията на близкото си обкръжение. Вечерните часове са подходящи за лични срещи и покупки.

Работа и бизнес
Тенденцията към делова и финансова експанзия ще се запази и днес, с някои ограничения, целящи да ни предпазят от неразумни решения.Склонността към крупни разходи е съществена и принудително наложената нужда от проява на сдържаност ще ни предпази от преразход в бюджета. Денят е благоприятен за всякакъв вид интелектуална и творческа работа и ще бъде особено успешен за издателските и публичните дейности. Успешно ще протича обмена със средствата за масова комуникация, рекламните мероприятия и контактите с деловото обкръжение. Всяка информация получена сега е важна, особено ако ви насочва към хора на чиято поддръжка и благоволение можете да разчитате. Денят е благоприятен и за дейности целящи повишаване на квалификацията, важни преговори и публични изказвания.

Здраве, хранене и красота
Ако твърде много сте се претоварили през предходните дни, днес можете да почувствате умора и апатия. Източник на подобно усещане могат да бъдат и вътрешни съмнения, както и нездравословен стремеж да се харесате на някого или да се впишете с несъвместими с вашата индивидуалност норми и стандарти. Спешно се освободете от подобни нагласи-сега няма да ви бъде трудно да го сторите.Отменете тренировките и активните спортни занимания-повишена е опасността от травми, особено на гръбначния стълб. Денят е подходящ за очистителни практики на дихателната и храносмилателната система. Всякаква животинска храна има негативно въздействие върху здравето и психиката.