Заплашват Албена Вулева

Майката на Калина Паскалева бясна на устатата водеща

Албена Вулева явно бръкна в раната на Калина Паскалева. Всички зрители станаха свидетели на флирт на авторката на „Дневниците на една курва" с Ники Китаеца. Тя обаче отрича и смята, че не му дала повод. Дори се срамува от развоя на сагата - все пак той има жена и дете.

Скандал избухна между Албена и Калина пред Ники Кънчев. По-късно майката на изкусителката взела нещата в свои ръце и написала на стената на Вулева:
„ Моята дъщеря продължава в „Биг Брадър". Албена Вулева не можа да я катурне, но ще катурне себе си, когато Калина излезе. Не подозира възможностите й. Бог да й е на помощ".

Албена също не остана длъжна на Веси Паскалева:
„Заплашена или засмяна да се чувствам? Майката на Калина Паскалева, тази мила, стара дама... Както казах - мента, глог и валериан... и психотропни средства;)))) : Само не разбрах - Бог на Калина ли да се притичва на помощ или на самото наранено маман...?"

Пред Lifestyle.bg Вулева сподели, че не познава лично нито дъщерята, нито майката. Агресивното поведение на Калина било продиктувано от това, че я извадила от зоната на комфорта.

„ Разконспирирах Калина и тя от нерви избухна. Като им свалиш маските, стават нервни. Ами да не играе фалшиви угризения!" - Сподели водещата и разкри, че преди това същата тази майка искала от нея да направи съвместно предаване с отрочето й.