Крум Савов се изруси

Спортният тв шеф не уцели боята, доби рижав оттенък

Спортният корифей Крум Савов шокира приятели и колеги с драстична промяна на визията си. Водещият студиото на „Шампионска лига" в Би Ти Ви лъсна с прясно боядисана коса в ефир. За да не бие на очи, Савов се е оцветил в русо, но явно не е могъл да прецени добре крайния ефект, тъй като скалпът му лъщеше в оранжеви оттенъци, съобщи Всеки ден.

Новият цвят на косата не само не освежава лицето на някогашния плейбой, който отдавна се е кротнал до жена си, но му придава комичен вид, категорични са запалянковците, забелязали подновения Крум.
Колеги на футболния коментатор обаче напипаха новината - журналистът се е превърнал в блондин заради 16-години по-младата си съпруга Мая, която открай време му е стъпила на шията. За да изглежда добре до пълната с енергия фармацевтка, Крум направил немислимото - посегнал към боята. 54-годишният Савов отдавна се прошари и разликата в годините с ефектната му половинка все повече личи, особено на екран. Нафуканата Мая пък изглежда все по-добре и се облича все по-предизвикателно.

Крум, който не я изпускал от очи, горял от ревност, че някой млад мачо може да му отмъкне привлекателната съпруга. Самият Савов се ужасявал, че с годините вече не изглежда толкова привлекателен за капризната си съпруга и правел всичко възможно да изглежда по-млад. Още през лятото Крум втрещи феновете си с пъстрите хавайки, с които грееше на екран.

От година-две, журналистът ползвал и най-скъпа козметика, за да поддържа кожата си без бръчки. Негови познати обаче допуснаха, че самата Мая може да е накарала мъжа си да скрие с козметика белите коси. Крум я слуша за всичко, а тя е изключително суетна. Напълно възможно е да е тропнала с крак и да е притиснала Крумчо да не й се мярка повече в този вид, коментираха запознати с нрава на аптекарката.