11 декември: Ден като празник

Хороскоп

10-12-2014, 21:22

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата : Анкета за съмишленици

Слънце в Стрелец, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

Вдъхновяващата серия от удачни стечения на обстоятелствата ще продължи и днес и ще накара онези които съдбата награждава в момента с тях да се почувстват галеници на съдбата. Дори да не сте сред тях обаче, сигурно вече сте забелязали лекотата, с която радостта и вдъхновението си пробиват път в мрачните и студени напоследък дни. За мрака и студенината е виновен както винаги Сатурн, който от вчера отново е видим на небосклона като утринна звезда. Слава Богу, засега влиянието му се простира само върху метеорологичните условия и като че ли не може да въздейства и на настроението ни.

Днес Луната подчертава и отключва вдъхновяващата енергия на огнения тригон, който Меркурий и Слънцето образуват с Юпитер. Това ще се случи във вечерните часове, но въодушевлението ще ни съпътства още от сутринта, а то както знаем може лесно да се превърне в стимул и мотивация за постъпки и дела, за които в друго време ни липсва решителност и смелост. Ако ги направите ще запомните този ден за дълго, като денят в който са се осъществили заветните ви желания. Подменените представи и нагласи генерирани от съвпада между Слънцето и Меркурий, сега ще получат стимул за изява и разпространение. Очаква ни истински информационен взрив, откриващ пред нас нови възможности свързани с намерения касаещи образование и изучаване на чужди езици, международни, научни и образователни проекти, публични кампании и медийни изяви. Разбира се, ще можем да очакваме подкрепата на звездите и по отношение на деловите и личните контакти, които са ни необходими за да осъществим тези свои намерения. И тъй като целия този процес се осъществява с инструментите на огнената стихия можем да очакваме стремителен развой на събитията, поради който за няколко дни да установим маса нови контакти, да осъществим много срещи и да обработим внушително количество информация чрез разговори, книги, семинари и конференции, която вероятно доста ще промени представите ни относно наличните перспективи. Хубавото е че и ще имаме възможност и да се посмеем доста, дори по време на официални срещи и събития.

Работа и бизнес
Ако е настъпил момента да повишите авторитета и професионалния си статус, то най-вероятно това ще се случи през следващите дни. Притеснения може да имат само онези, за които повишението идва преждевременно-те ще трябва да положат сериозни усилия в бъдеще за да оправдаят гласуваното доверие. Ако ви е необходима поддръжката на високопоставени лица задължително се постарайте да се срещнете с тях до края на седмицата. Ако може още днес. Ще се наложи доста да почакате за да ги заварите пак в подобно благоразположение.

Здраве, хранене и красота
Днес е почти задължително да посетите салон за красота и да поухажвате собствената си персона. Дори с подобни планове обаче, не бива да допускате да излезете на улицата без да сте се постарали да придобиете бляскав външен вид. Не се знае кого ще срещнете. Леки неразположения можете съвсем успешно да преодолеете с повечко смях и добра компания. По-сериозните пък, днес биха могли да разчитат на надеждна диагностика,а в някои случаи и на внезапно подобрение. Не питайте как и откъде-просто благодарете и не забравяйте да почерпите. Без да прекалявате разбира се. Ако има сериозна опасност за здравето днес то тя е в липсата на мярка. Преяждането и препиваненто ще се отрази зле не само на тялото, но и на репутацията ви.