Улични камери заснели последните стъпки на Сертов (снимки)

Видеозаписът показва излизането от дома му в центъра на София в петък следобед

Видеозапис показва последните стъпки на бившия председател на ДАНС Петко Сертов, преди да изчезне безследно. Кадрите са запечатали излизането от дома му в центъра на София в петък следобед, предаде bTV. Четвърти ден МВР издирва безрезултатно бившия шеф на агенцията.

Петко Сертов напуска дома си в петък минути преди 15.00 часа, показват записите от камери. Той се отдалечава от жилището си пеша. Носи със себе си единствено чанта. После съдбата на Сертов става неизвестна.

Нямам в момента постъпили данни за регистрацията в хотел на г-н Сертов. Аз се надявам на по-късен етап да изясним какво сме направили. Към настоящия момент нямаме данни за г-н Сертов, нямаме и данни за престъпление”, заяви по-рано главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

96 часа след изчезването на бившия шеф на ДАНС, след като и в болниците отговарят отрицателно за постъпването му, днес полицаите молят за съдействие хората.

За изчезването на Сертов стана ясно в понеделник, след като съпругата му още в събота е поискала той да бъде обявен за национално издирване. Все още МВР пази в тайна версиите, по които работи.