Хакери издадоха заплатата на принцеса Беатрис

През лятото на 2008 г. тя е била на практика в уебсайта на в. "Файненшъл таймс"

Във Великобритания хакери направиха обществено достояние размера на заплатата на принцесата на Йорк Беатрис. 26-годишната внучка на кралица Елизабет Втора работи в лондонски офис на компанията "Сони пикчърс", пише "Форбс", цитирани от БТА.
Сред файловете хакерите са открили бележки за Беатрис Йорк. В тях е споменат размерът на заплатата й - 19 500 британски лири на година.
Принцесата на Йорк, която заема длъжността координиращ продуцент, получава относително ниско възнаграждение. Ако обаче тя е зачислена в компанията като стажант, тогава заплащането е доста завишено. Принцесата на Йорк Беатрис е дъщеря на принц Андрю, втория син на кралица Елизабет Втора, и херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън. Тя заема шесто място в списъка за наследяване на трона.
През лятото на 2008 г. тя е била на практика в уебсайта на в. "Файненшъл таймс". През май същата година принцесата е работила един месец безплатно като продавач-консултант в отдела за обслужване на ВИП клиенти на лондонски универсален магазин. През есента на 2007 г. участва с майска си в закриването на Лондонската седмица на модата. Излиза на подиума като манекенка.