Луд сблъсък под Аязмото: „Берое“ – „Лудогорец“

Мачът е от XVIII кръг на „А“ група, начало - 16,00 часа

В редиците на „Берое“ със сигурност отпада единствено Атанас Зехиров, който продължава да лекува своята контузия. Всички останали играчи ще бъдат на линия за двубоя, съобщава beroe.bg.
За главен рефер на двубоя бе определен Николай Йорданов от София.
Касите на стадион „Берое“ ще отворят в 14 ч., а вратите на съоръжението в 14:30 ч. Билетите за срещата са на цена 5 лв. за пенсионери и ученици и 8 лв. за всички останали. В продажба са и билети за VIP зоната, които са на цена 30 лв. Входът за деца до 12 г. е свободен.
Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5 на схемата по-горе). На нея се продават билети от 8 лв. и 30 лв.
В деня на мача официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди двубоя) – за мача с „Лудогорец“ магазинът ще отвори в 14 часа!