5 декември: Пълната картина

Хороскоп

04-12-2014, 20:45

Снимка:

wikipedia.org, Daniel Tsvetanov

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Стрелец, Луна в Телец-Близнаци

Петък ще бъде интересен ден, най-вече заради противоположните настроения и тенденции, които ще ни предложи в сутрешните и в следобедните часове. Преди обед стари и нерешени проблеми могат да ни напомнят за себе си. Характерът им може да е различен, но онова, което ги свързва е дългът-финансов, морален или емоционален, който сме поели вероятно в миналото и чието погасяване е желателно да не отлагаме повече. Това касае и делата, с които сме били ангажирани през предходните дни. Постарайте се да довършите започнатото, тъй като в следобедните часове и през следващите дни ще ни завладеят съвсем различни настроения, които ще отклонят вниманието ни от това, с което сме били ангажирани досега. Времето ще се движи бавно, настроението ще е пасивно и ще имаме възможност да се посветим на дейности, изискващи усамотение и задълбочено внимание.

Следобед атмосферата ще се промени изцяло и ще ни ангажира с интензивния информационен обмен, генериран от предстоящото в събота пълнолуние в Близнаци. Информацията ще се предава и усвоява с невероятна лекота, почти от само себе си, което ще ни даде възможност да решим много от главоблъсканиците, които до момента са затормозявали ума ни. Онези факти и данни, които до момента са ни липсвали, за да си създадем адекватна представа за обективната реалност, в която сме позиционирани, ще заемат своето място и ще ни предоставят пълната картина на действителността. Очаква ни интензивен и интересен уикенд, подходящ за пътувания, срещи, обучение и активен социален обмен. Ако имате възможност да предприемете кратко пътешествие или да участвате в курсове и семинари, не се колебайте. Ще останете приятно изненадани от богатството от преживявания и впечатления, които животът ще ви предложи.

Работа и бизнес
Богатия калейдоскоп от събития идеи и предложения вероятно ще породи хаос в деловия живот и вероятно много от планираните следобед срещи и намерения ще бъдат отложени, за сметка на нововъзникнали ангажименти и възможности. Новините могат да ни помогнат да оценим съществуващите обстоятелства по нов начин и да ни помогнат да намерим верни решения, но могат и да ни подведат с двусмислена и не съвсем достоверна информация. Дайте си малко време, за да отсеете зърното от плявата, преди да вземете решения, особено ако те биха довели до изменения.

Здраве, хранене и красота
Болестите, възникващи днес, са опасни.Ще се развиват бързо и могат да отключат проявата на хронични заболявания. Особено уязвими са щитовидната жлеза, гърлото и ушите. От друга страна обаче лечебните средства и препарати имат далеч по-интензивно въздействие от обичайното, така че не отлагайте лечението. Въздържайте се само от хирургични и агресивни интервенции, особено ако те биха засегнали работата на ендокринната система. Козметичните средства също се усвояват максимално и в дълбочина. Периодът е изключително благоприятен за подхранващи и изграждащи козметични процедури с дългосрочен ефект.