Анелия избухна срещу Джена

Ядоса се на колежката си, че се забавила повече на сцената по време на концерта на "Планета" отколкото предвиденото време

Анелия избухна срещу колежката си Джена по време на концерта на тв "Планета", която излезе на сцената преди нея, но се забави повече от планираното време, пише "България Днес".

Последната част на концерта бе предвидена за най-силните фолк певици на "Пайнер", които традиционно са с най-големите претенции. При появата на Джена на сцената публиката буквално изригна и не спря да пее с любимката си.

След последния акорд тя беше викната на бис и започна да пее без музика. В същото време Анелия чакала на входа на сцената да се появи пред хилядите зрители.

В един момент нервите й не издържали и Анелия започнала яростно да ръкомаха, демонстрирайки силна неприязън от забавянето на Джена. Анелия не се постарала да прикрие избухването и напрежението ескалирало. С категоричен жест тя направила знак на човек от екипа да прекрати престоя на Джена на сцената, за да може тя да си представи програмата.

Хора зад кулисите признават, че напрежението се е пренесло и след края на изявите им, тъй като бившата на бизнесмена Коко Динев не можела да преглътне унижението да стои и да чака.