Крисия ще пее пред Барак Обама

Детето чудо ще представи гласовите си възможности в сградата на Европарламента в Брюксел

Обама ще организира традиционната си закуска с политически лидери.

Крисия ще пее днес лично на американския президент Барак Обама, това разкри нейният баща Марин Тодоров, пише в. "България днес". Детето чудо ще представи гласовите си възможности в сградата на Европарламента в Брюксел, където Обама ще организира традиционната си закуска с политически лидери.

На събитието са поканени гости от цял свят, като в списъка с посетители са предимно политици и благородници. "Държа да отбележа, че поканата на Крисия да пее на това значимо събитие не е дошла от българска страна.

От екипа на американския президент са наблюдавали изявите на дъщеря ми и са били изключително впечатлени. Те са предложили на Обама точно тя да пее и той се е съгласил", издаде щастливият татко.

Крисия ще изпее християнския химн Amazing Grace, която е една от най-популярните песни в САЩ. Талантливото момиченце ще представи и една българска песен, но до последно се колебае коя точно да бъде. Вариантите са два - "Детска планета", с която се представи на "Евровизия", заедно с близнаците пианисти Хасан и Ибрахим, или "Моя страна, моя България", която е сред любимите й родни песни.