3 декември: С настроение за комфорт

Хороскоп

02-12-2014, 20:16

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

1-7 декември: В нова светлина

Слънце в Стрелец, Луна в Телец

В случай че адекватно сме преценили силите, способностите и, не на последно място,ресурсите си, денят ни предоставя идеалната възможност да пристъпим към дела, реализацията на които се нуждае от повече смелост. Решителност и работоспособност няма да ни липсват, самочувствие-също. Бързите реакции в предходните дни ни позволиха да реализираме повече от планираното, затова днес можем да се фокусираме върху онези процеси, които изискват задълбочено внимание. А можем просто да си отдъхнем и да премислим на спокойствие постигнато до момента. Понякога в бързината ни убягват детайли, които се нуждаят от повече търпение. Днес обаче нищо не ни налага да бързаме.

Спокойното темпо ще ни позволи да обърнем внимание на себе си, както и на хората, които се нуждаят от вниманието ни. Не пестете време, средства и усилия за комфорта си или за комфорта на тези, които обичате. Съберете ги около трапезата-независимо у дома или в колоритен ресторант. Храната днес ще бъде източник на удоволствие и средство за постигане на близост и топлина.Денят е подходящ също за пазаруване. Подгответе се навреме за коледните празници. Днес в магазините ни очаква изобилие от стоки с добро качество на достъпни цени.

Работа и бизнес
Денят е предназначен за действия и активна реализация. Дори тежкия физически труд ще протича с лекота. Ако сте наясно с плановете си и всички етапи от тяхната реализация, използвайте максимално ефективно момента и не пестете усилия. В случай че ви липсва самоувереност обаче и изпитвате колебания, по-добре не рискувайте. Най-вероятно не всичко сте проучили и премислили добре.Може би се нуждаете от съвет или подкрепа.Не се колебайте да ги потърсите от тези, които са доказали професионализма си.Денят е изключително благоприятен за работа по финансови операции и въпроси. Лекотата, с която ще се решават, ще бъде не по-малък източник на удовлетворение от завоюваните постъпления.

Здраве, хранене и красота
Благоприятен ден за пречистване на организма, почистване на кожата и билколечение. Процедурите и козметичните средства, които използвате през този ден трябва да са неагресивни и съвсем прости. Храната трябва да е възможно най-проста.Днес не бива да експериментирате и да опитвате за пръв път екзотични блюда.Организма може да реагира твърде остро на новости и промени. Подчертана е опасността от травми и наранявания, особено във вечерните часове когато към склонността към надценяване на силите ще се прибави прибързаност и невнимание.