1-7 декември: В нова светлина

Хороскоп

30-11-2014, 23:04

Снимка:

БТА/AP Photo

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на седмицата 01-07 декември

Нестандартни ситуации и внезапни обрати ни е приготвила настоящата седмица. Доколко позитивни или затормозяващи ще се окажат те, зависи от собственото ни благоразумие и способността ни бързо да се нагаждаме към промените. Със своите действия и решения бихме могли както да изведем важни житейски ситуации от застой, така и да навредим на естествения ход на събитията и да се окажем в неизгодна позиция, застрашаваща авторитета ни и постигнатото до момента. Всички обаче ще забележат нарастваща суета и вероятно ще бъдем принудени да внесем изменения в плановете си, касаещи не само седмицата, но и целия месец.

Една изненадваща, макар и малко по-трудна за реализация, възможност ще се отвори пред мнозина още в понеделник, който може да ни постави изискване да се помирим с доскорошни врагове и да ги привлечем за нови съюзници.

Новаторските идеи са пътеводната светлина на тази седмица, така че не бъдете консервативни и постъпете стратегически, за да положите здрави основи на бъдещите си успехи. При това ще се наложи да овладеем чувството си за превъзходство или желанието си да упражним авторитета си на всяка цена, оказвайки натиск върху околните. Реакцията им ще бъде непредсказуема, но със сигурност ще се сблъскате с отхвърляне. Ако се нуждаете от нечие съгласие или съдействие, намерете начин да се договорите с добро или да отговорите адекватно на материалните интереси на събеседниците си. Честното заплащане през тази седмица ще се цени високо, за сметка на чара или хитростта. В края на седмицата пък ще имаме възможност да проведем успешни преговори с влиятелни личности и да привлечем на своя страна могъщи покровители, които да ни подскажат доколко рентабилни са нашите замисли и да ни съдействат за реализацията на най-изгодните от тях.

Планирайте по-важните си срещи и начинания за втората половина от седмицата. Хармоничният обмен между Венера и Юпитер от една страна и Слънцето и Уран от друга ще отличат този период като един от най-щастливите и резултатни дни през есенния сезон. Те ще ни предложат нови и интересни делови връзки, романтични запознанства, благоприятно стечение на обстоятелствата и възможности за подем дори там, където не сме го очаквали или отдавна сме загубили надежда.

Изключително благоприятен период за делова и търговска дейност, взаимодействие с влиятелни личности и официални инстанции. Седмицата ще завърши с Пълнолуние в Близнаци, което обичайно ни поставя в информационен шок, при който се налага да отсеем зърното от плявата в необятното поле от информация. Не се доверявайте на всичко, но дръжте слуха си изострен - много тайни от последните месеци ще бъдат разбулени и ще ни представят обкръжаващата ни действителност в нова светлина.

На всички пожелавам успех и вдъхновение!