Мъж простреля съпругата си, а след това опита се самоубие

Свят

30-11-2014, 16:06

Снимка:

wikipedia.org

Автор:

Лили Тодорова

Всичко от Автора

Състоянието и на двамата е критично

Мъж в Солун, влязъл в цветарски магазин рано сутринта и прострелял жената, която продавала цветя с два изстрeла в лицето. След това той се заключил в магазина и отказал да напусне, съобщава "24 часа", като се позовава на Български новини. Първоначално полицията смяташе, че мъжът е направил опит за извършване на грабеж. По-късно обаче, разбрали, че това е семеен скандал, тъй като жената, която той е прострелял е съпругата му.

50-годишният човек влязъл в цветарския магазин с каска на главата и е пушка в ръцете. След това той застрелял жена си два пъти в лицето и се заключил вътре. Когато полицията пристигнала на мястото проехтява изстрел от вътрешността на магазина. Както се оказа, човекът се е прострелял в областта на шията, като си причинил сериозни наранявания, опитвайки да се самоубие.

50-годишният човек вече е прехвърлен в местната болница. Съпругата му също е в болница в критично състояние. Установено е, че тя има две големи рани, една в главата и втора в лявата ключица. Предстои да бъде оперирана, след което ще бъде прехвърлена в интензивното отделение.