Христо Мутафчиев: Имам непоносимост към марката "Слави Бинев"

Да си взима нещата и да си ходи

Вежди е личност. Той създаде марка с изкуството, което прави, заяви актьорът
Вежди е личност. Той създаде марка с изкуството, което прави. Когато марката е БИАД, е различно, нали, каза актьорът Христо Мутафчиев в предаването "Тази неделя" по bTV. Така той подчерта още по-силно негативното си мнение за избрания за шеф на комисията за култура и медии в Народното събрание. "Той самият (Слави Бинев) говореше, че Бойко Борисов имал минало. А той с какво минало е, за да говори? БИАД си беше ъндърграунд клуб, в който имаше к..ви и се хвърляха салфетки”.

И добави безкомпромисно: "Слави Бинев да си взима нещата и да си ходи. Имам проблем с марката „Слави Бинев”, не с личността му", поясни актьорът. Ако се окаже диалогичен човек, няма проблеми. Ако има идея за движението напред, супер. Но когато гилдията иска протест, аз не мога да не съм с тях, сподели Христо Мутафчиев.

Мутафчиев добави още, че обича деня като ден, а нощите не са му по вкуса, защото са тъмни и му се спи. „Много хора ме обичат, но пък и колко ме мразят. Българите не обичаме успелите. Така ни стои това затапено отзад. Аз съм пич, но съм добро момче”, завърши той.