Новият областен управител на Сливен заяви, че няма да сменя администрацията

Животът

28-11-2014, 13:15

Снимка:

Областна управа Сливен

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георги Ранов встъпи в длъжност като Областен управител на Стара Загора

Димитър Сяров встъпи официално в длъжност

Новоназначеният областен управител на Сливен Димитър Сяров встъпи официално в длъжност. Той прие държавната власт от досегашния областен управител Валя Радева, която символично му предаде ръководството.

В присъствието на екипа на администрацията, Валя Радева приветства Димитър Сяров, като му пожела в добро здраве и със силна воля да се изправя пред предизвикателствата на новия си пост.

Тя увери, че в нейно лице - като главен юрисконсулт, както и с подкрепата на главния секретар и на останалите служители на администрацията, новият областен управител може да бъде сигурен в пълното съдействие и подкрепа, които ще получава.

От своя страна, новият областен управител изказа задоволството си от екипа на Областна администрация Сливен - институция, с която е имал възможността да работи през годините от позицията си на юрисконсулт и адвокат.

Сяров информира за намеренията си на този етап да запази състава на администрацията във вида, в който я познава - екип от експерти с добър опит и пример за добри практики в своята работа.