Десислава: Омръзна ми да съм сама

Малко по-мързеливо си я карах и може би това сега е някакво пробуждане, казва певицата

Десислава, която само преди дни отново подписа договор с "Пайнер", признава защо го е направила.

"Прецених, че моите почитатели заслужават песните ми да достигат по-лесно до тях. Усетих явна нужда от реклама и подкрепа на музикална компания. Може би ми омръзна и да бъда сама... Оказа се, че нямам достатъчно стимул, когато не съм в конкурентна среда, да творя и да правя максимално добри продукти. Малко по-мързеливо си я карах и може би това сега е някакво пробуждане" - казва гласовитата изпълнителка за Signal.bg.

"В един момент поисках нещо повече за себе си и много се надявам да го достигна по някакъв начин. Просто ми се искаше нещо различно да ми се случи, да изляза от този стереотип - толкова години сама, едно и също... Малко да раздвижа нещата... Имах нужда от това и реших да го направя. И разбира се, едно по-високо ниво да гоня. Когато човек се самопродуцира, не е пряка конкуренция с никой друг. Убедена съм, че никой от останалите изпълнители не ме е смятал за конкуренция. Била съм нещо по-встрани, отделно, не директно и съответно не на равни начала. Когато нямаш медия, просто си нещо различно", казва още Десислава.

Официалното й представяне в "Пайнер" ще бъде на концерта по случай 13-тия рожден ден на телевизия "Планета", който е на 1 декември в зала 1 на НДК. А какво ще изпълни за своите фенове, предпочита да запази в тайна.

Певицата разкрива, че Ивана и Галин първи са я поздравили със завръщането ѝ в "Пайнер".