Въргала: Грешка беше, че забърках семейството си във "ВИП Брадър"

Влязох в Къщата в момент на пълен крах, но си дадох сметка кой съм

Грешка беше, че разказах историите си и забърках семейството си във "ВИП Брадър", призна пред Нова телевизия победителят от "ВИП Брадър" Влади Въргала. "Хората, за да могат да имат жилища, в които да живеят, отиват в банки и теглят заем. Kато не могат да си плащат вноските, им взимат домовете", заяви той.

"Има монопол на филмите в България. Струваше си и беше нещо уникално!" - така режисьорът коментира филма си "Шменти капели" режисьорът.

Според него информацията за това, че се е ядосал, че не е получил нищо след финала, не отговаря на истината: "Идиотщина е, че не съм взел награда от "ВИП Брадър". Разбрал съм се за твърд хонорар. Благодаря на зрителите. Хората си хванаха телефоните и гласуваха за мен! Кой в днешно време ще даде пари за такова нещо?!", запита актьорът.

"Едва ли мога да се съглася, че в България са гласували за мен от съжаление, може да има съчувствие. Собственият просперитет е ненужен, ако не води до обществен просперитет", отсече Въргала.

Той разкри с каква сума е спонсорирал групата "Отряд 13". "150 000 лева съм дал на момчетата. Те са много свестни въпреки миналото си, техните послания имаха мисия" , каза той за бандата, формирана в затвор.

"През всички перипетии съм минавал с осанката на победител. Влязох в Къщата в момент на пълен крах, но си дадох сметка кой съм. Аз съм цар без царство и съпруг без съпруга, баща без деца, богаташ без една стотинка, актьор и режисьор без възможност за работа", заяви Влади.