Асен Блатечки и бившата му жена доснимат заедно общ филм

Екшънът „Бензин” е режисьорски дебют за двамата

Димитър Митовски ще събере екипа си и ще се върне пак на снимачната площадка в началото на новата година. Там ще възобнови работа по кинолентата “Бензин”. Това е филмът, който Асен Блатечки и Калин Врачански започнаха да снимат миналата година с работно заглавие “Люси”.

Междувременно Блатечки представи последния си филм “Съдилището”. Снимките бяха преди 2 години, а премиерата на лентата - в сряда вечерта. На червения килим актьорът се появи с брада.

Екшънът “Бензин”, е режисьорският дебют на Асен Блатечки и жена му Катерина Горанова. Снимките му спряха още през пролетта, но не заради връзката на актьора с Диляна Попова, а поради куп причини. Тогава продуцентската компания “Камера” на Митовски и съдружниците му Димитър Гочев и Росен Цанков беше претрупана с работа - завършваше сериалите “Под прикритие”, “Фамилията” и “Революция Z”.

Малко по-късно избухна и скандал заради неизплатени от продуцентите актьорски хонорари.
За капак момичето в главната женска роля забременява и е в очакване на първото си дете. Тя се казва Лиляна Станаилова и е била водеща на предаването “Време за мъже” по Тв 7.
Сега проектът за филма “Бензин” е отново актуален. Сюжетът му е за автомобилни състезатели. Затова и Блатечки, и Врачански се качват на скъпи спортни коли и заснемат каскади с гонки по писти.