Блатечки катастрофирал преди премиерата на "Съдилището"

Половинката му Диляна Попова дойде да го аплодира

Спекулациите около развитието на връзката между Асен Блатечки и Диляна Попова вече могат да бъдат забравени. Моделката и актриса бурно аплодираше бащата на детето си по време на премиерата на новата българска лента „Съдилището". Във филма на Стефан Командарев Блатечки изпълнява главната роля, която му донесе престижната награда „Златна роза".

Диляна се беше настанила на четвъртия ред в киното на мол „Сити Център", където беше премиерата завчера. Тя се появи скромно облечена - с развлечена бяла тениска, наметната с кожено яке, а компания й правеха приятелки.

Самият Блатечки дойде в залата непосредствено преди започването на прожекцията на филма. Причината за закъснението му били снимки на нов филм. От бързане актьорът дори катастрофирал на идване, като се разминал с тежко произшествие, обяснил самият Асен пред свои близки. Той бързо влезе в кондиция и по-късно остана на разположение за автографи и снимки с почитатели. Затова пък пропусна афтърпартито по-късно, тъй като бил преуморен. Половинката му Диляна напусна киносалона веднага след края на филма.

Това може да се определи като първата светска поява на Диляна и Асен, макар и да не бяха щракнати заедно миналата вечер. Донеотдавна връзката им се точеше под прикритие, като двамата обявиха публично отношенията си, след като стана ясно, че манекенката е бременна от актьора. Последно обаче се коментираше, че лошото момче на родното кино я е изоставил, като се е върнал при семейството си. По всичко личи, че това е силно преувеличено и двамата заедно отглеждат първородния си син.