Теди Джорджо празнува рожден ден и 25 години на сцена

Неговият клуб в Дряново ще бъде домакин на DJ маратон тази събота, 22 ноември, по повод двойния празник на краля на диджеите Теди Джорджо

Официалният водещ и DJ на българските волейнационали ще посрещне рождения си ден на пулта в родния град в полунощ в компанията на топ диджеите на България. В клуба на гости на рожденика ще бъде неговия приятел, най-добрия български ремиксатор и продуцент DJ Rossko, DJ Kevin Lomax и учениците на Теди, дряновските любимци - DJ Paffy, DJ Daniel и DJ Chocho, които ще представят своя микс за гостите.

Партито ще започне точно в полунощ в събота вечер, 22 ноември. Виновникът за празника на тази дата празнува и 25 години на сцена. Култовия DJ започва кариерата си през далечната 1989 година в родния си град Дряново. Парти диджеят е гастролирал в цялата страна, София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Габрово,  Дряново, к.к. “Албена”, к.к. “Златни пясъци”, к.к. “Слънчев бряг”, Балчик, Смолян, Разград, Русе, Пещера,Шумен,Търговище, Благоевград,Видин,Асеновград,Ботевград, Свищов,Троян,Казанлък, Плевен,Стара Загора и много други, както и в Гърция, Сърбия, Малта, Испания, Швейцария и САЩ. От 1998 година е в екипа на АРА Мюзик, където записва и издава над 15-хита солови и дуетни, а от 2003 година до днес е официален диджей на Фен ТВ и Балканика мюзик телевижън.

През 1997 създава  музикалния лейбъл DJ Universe, който продуцира млади таланти, като най-голямата гордост на Теди е пробива и успеха на талантливия спец в електронното звучене DJ Diass. Емблема в българския ефир остава незабравимото му авторско радио шоу „Музикална рулетка“.  Гордост на диджея е колекцията му от над 2 400 винилови макси сингли, които са негов специалитет по време на ретро партитата.

Тази година Теди се дипломира като бакалавър по Публична администрация и е отличник на випуска във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ като през 2007-2011 година той натрупа стаж като общински съветник в Общински съвет – Дряново.

Възпитаник на Данчо Стълбицата от БНР и последния ученик на покойния диджей Боби Ай, през 1991 година в Габрово Теди печели 1-во място на конкурс за  DJ на северна България,  през 1994 година във Велико Търново той печели национален конкурс и титлата „Шампион на Северна България“. През 2010 година той става отново шампион на България в надпреварата на awards.bg и печели титлата Best DJ of the year.

Редом с многото си ангажименти, Теди намира и време за своите хобита – футбол и риболов.