Сексманиак нападна самотна жена

Била е ударена по главата с камък

Сексманиак нападна самотна жена в село Перперек. 47-годишната Е. Ш. е настанена в кърджалийската болница с множество рани и контузии.
„Била е ударена по главата с камък, има рани и по бедрата. М. А., който е на повече от 60 години е влязъл в къщата и се опитал да я изнасили", разказаха пред 24rodopi.com роднини на нападнатата жена.

Инцидентът е станала към 17,00 часа в събота.

„Съседите са видели М. Пострадалата споделила, че и друг път той е влизал в имота й и й отправял неприлични предложения.

„Обадихме се в полицията. И линейка дойде към 18.30 часа. Мъжът на Е. и синът й са на работа във Франция. Информирани са за случая. Казали са, че се връщат. Дъщерята на Е. е омъжена в Хасково, дойде да види майка си в болницата", поясниха още роднините.

М. А. имал къща в Перперек, но живеел в друго село. Къщата била оставена на жена му, с която обаче от известно време не съжителствали.
„Този вид нападения зачестиха. В района има много самотни жени, чиито мъже работят в Западна Европа. Може би трябват законови промени, за да остават извършителите на такива деяния за по-дълго време в затвора", категорични са роднините на пострадалата жена.

На 2 октомври пък работещият в Перперек като пазач Осман, изнасили край село Калоянци 8-годишно момиче.