Fibank получи награда за цялостен принос в развитието на картовия бизнес в България

Общество

13-11-2014, 13:51

Снимка:

ПИБ

Автор:

AMG

Всичко от Автора

"Винаги сме се стремили да бъдем първи във всичко"

MasterCard отличи Fibank (Първа инвестиционна банка) с награда за цялостен принос в развитието на картовия бизнес в България. Наградата е признание за усилената работата на банката през годините в налагането на картовите разплащания в страната.

Специалното отличие бе връчено от г-жа Ваня Манова, Изпълнителен директор на MasterCard България на г-жа Мариана Саджаклиева, член на Управителния съвет на Fibank и директор „Операции”.

„Винаги сме се стремили да бъдем първи във всичко. Именно тази стратегия ни превърна в лидер на българския пазар в сегмента с картовите разплащания. Аз и моите колеги сме много щастливи от факта, че усилията ни се забелязват и оценяват подобаващо”, благодари г-жа Мариана Саджаклиева.

Г-жа Ваня Манова, Изпълнителен директор на MasterCard България, сподели: „Горда съм, че имам възможността от името на MasterCard България да връча тази награда на Първа инвестиционна банка. В лицето на банката ние винаги сме имали коректен и надежден партньор, който не се е страхувал да въвежда нови и иновативни продукти на пазара и е работил винаги усърдно за налагането им. Без всеотдайната професионална работа на екипа на Fibank, картовите разплащания в България нямаше да са това, което виждаме днес.”

Двете изразиха увереност, че съвместното партньорство между MasterCard и Fibank не само ще продължава и през следващите години, но и ще донесе много нови успехи.

Още през 2010 г. Fibank, в сътрудничество с MasterCard, първа в България представи на вниманието на своите клиенти новото поколение банкови карти, които позволяват безконтактни разплащания. Посредством безжичната технология PayPass тези карти направиха възможни мигновените плащания на ПОС-устройства. Това промени изцяло облика на картовите разплащания в страната, като ги направи по-лесни, удобни и достъпни. Благодарение на своята иновативност и стремеж към постигане на високи успехи Fibank (Първа инвестиционна банка) изгради през годините широко портфолио от картови продукти в услуга на своите клиенти.