12 ноември: Сдържано-практични

Хороскоп

11-11-2014, 19:00

Снимка:

Едуард Гордеев

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

11 ноември: С лични интереси

Празния ход на Луната

10-17 ноември : Крехкия баланс на битието

Слънце в Скорпион, Луна в Близнаци - Лъв

Денят ще доразвие вчерашните тенденции и ще добави към тях някои нови, в голяма степен благоприятни стига да съумеeм да планираме и насочим активността си в ранните сутрешни часове. Това ще бъде най-ползотворната част от деня, подходяща за срещи, покупки и уреждане на някои спорни въпроси. Бъдете внимателни все пак, тъй като съществува възможност да приемаме желаното за действително. Ефектната опаковка не винаги гарантира ценно съдържание.

Ще се запази тенденцията за импулсивност в поведението, конфликти съпроводени с изблици на гняв и агресия, стремеж към независимост на всяка цена и постъпки мотивирани от егоцентризъм. Разногласията и отсъствието на поддръжка от страна на партньори приятели и съмишленици може да стане причина за временно или окончателно преустановяване на взаимоотношения. Разкритието на неочаквани факти пък може да застраши емоционалното ни равновесие.Опитайте се да овладеете моментните емоции и реагирате спокойно и разумно.
За разлика от емоциите, които ще се леят на воля, в чувствата си ще ставаме все по-сдържани. Ситуация, която коренно ще се различава от поведението ни през предходната седмица, която може да породи чувство на отчуждение. Съединението на Венера със Сатурн ще се проектира като скованост и неувереност в чувствата на близки и любими същества, което със сигурност не е генератор на добро настроение. Налага се да положим съзнателни усилия за да не преувеличаваме фактите и значимостта на ситуациите. Сдържаността си проектирайте по-скоро във финансовите разходи и вложения, за които периодът е крайно неблагоприятен.

Работа и бизнес
В деловата среда все по натрапчиво ще усещаме принудителни ограничения породени от външни обстоятелства, чужди изисквания и претенции и недостиг на средства и ресурси. Не са изключени също конфликти с ръководството, сътрудници или партньори във връзка с административни дела, съвместни финанси и дългови задължения. В следобедните часове вселената ни осигурява време за размисъл и подреждане на приоритетите, тъй като Луната ще се движи на празен ход и няма да подкрепя с резултати активните действия.

Здраве, хранене и красота
Денят е опасен за здравето и неефективен по отношение на поддържащите красотата грижи.Подходящ е за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация. Химически оформените къдрици ще запазят формата си за дълго. Ако косата ви е естествено чуплива то подстригването ще оформи плавни къдрици, а косата ви ще придобие допълнителен блясък и обем. Ако обаче сте с прави и тънки коси, отложете посещението във фризьорски салон за друг ден.

Обезателно се вслушайте в нуждите и желанията на организма ви-сега той може да ви насочи към храна която обичайно не присъства в менюто ви. Ако това се случи задължително го вземете под внимание.