11 ноември: С лични интереси

Хороскоп

11-11-2014, 02:00

Снимка:

Mykko Lagerstedt

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

10-17 ноември : Крехкия баланс на битието

Слънце в Скорпион, Луна в Рак. Астрологична картина на деня

Още със старата си вторник ще ни постави в достатъчно напрегнати и изненадващи ситуации, които ще ни принудят да вземем спешни мерки и решения. И въпреки настойчивата нужда да се концентрираме в делови и професионални теми, вниманието ни ще привличат по-скоро домашните дела, потребностите на роднините, децата, родителите, техните здравословни проблеми и лични потребности. По принцип предвид това че в делата ни през тази седмица може да се наблюдава престой, дори застой, може би е добре да отделим внимание на битовите аспекти на съществуването си, особено ако не желаем липсата на отговорност към тях да срещне критика и неодобрение.

Проблеми през настоящата седмица ще пораждат конфронтациите с влиятелни, но консервативни личности и днешният ден определено няма да е изключение. Въпреки техния настойчив натиск обаче, си струва да запазим самообладание и да отстояваме личните си интереси и позиции. Не позволявайте на никого да влияе на вашите решения, дори да се налага да реагирате спешно под натиска на екстремални ситуации. Щателно проверявайте фактите и информацията, които достигат до вас в този момент. Те могат да се окажат не съвсем достоверни, което може да се превърне в източник на неприятности, особено тогава когато под тяхно въздействие правим важни изводи и избори.

Работа и бизнес
Днес успешно ще се развиват дейностите и проектите по които можете да разчитате на самостоятелна инициатива. Внимателно обмисляне обаче изискват предложенията, с които някой ви налага задължения и отговорности. Те могат да се окажат свръх възможностите ви. В подобна ситуация се налага да вложите целия си дипломатичен ресурс, тай като отказът ви сега ще бъде приет също толкова негативно, колкото и невъзможността ви да се справите в последствие.

Здраве, хранене и красота
След пълнолунието косата става по послушна и расте по-бавно,така че  следващите две седмици са благоприятни за поддържането на прически които разчитат на формата, а не на дължината. Изключително мощно позитивно  въздействие върху кожата и косата ще имат хидратиращите терапии и козметични средства.

Днес можете да си позволим разкош и дори излишество в менюто. Можете да консумирате всичко, дори алкохолът в малки количества има благоприятно въздействие , особено червеното вино. Все пак имайте предвид че става въпрос за изисканост и преклонение пред изтънчените кулинарни творения. Затова акцентирайте не върху количеството, а върху качеството на храната, обстановката и начина на поднасяне и компанията в която я консумирате