Златка избухна: Поредната помия, изсипана по мой адрес

Имала съм връзка с Wosh MC през 2008 и ми платил 2000 лв. ,за да бъде с мен

Златка избухна в социалната мрежа срещу писанията, че е била гадже с брадъра Wosh MC. „Поредната помия изсипана по мой адрес! Имала съм връзка с Wosh MC през 2008 и ми платил 2000лв.,за да бъде с мен! Проверете си информацията! Как може след всичко, за което ви съдя да продължава! Вторник нали не сте забравили делото? На 11.11 ще се видим!", написа плеймейтката.

Според клюката рапарът Wosh MC, който е един от претендентите за победител на VIP сезона на Биг Брадър, е имал връзка със Златка Димитрова преди години, съобщи Всеки ден.

Аферата между певецът и плеймейтката се разиграва преди 6 години, когато Злати още не е избрана за „Мис Плеймейт".

Снимка от архивите показва, че Димитрова е почти неразпознаваема - с близо 15 килограма отгоре, без никакви корекции и силикон. Златка е обикновено момиче и през 2008 година лятото работи като сервитьорка на черноморския къмпинг „Смокиня" до Созопол.

Стефан Иванов, синът на известния актьор Иван Иванов, се запознава със Злати в семейното заведение Димитрова. В една от тези летни купонджийски нощи между двамата пламва искрата на страстта и бъдещият рапър прибира Златка в палатката си, разкриват приятелки на плеймейтката.

След бурната нощ Стефан като джентълмен решава да покани Димитрова да си поприказват малко, за да се опознаят. Тогава Златка му се сторила прекалено семпла и без да я обижда, той я изпратил до бунгалото й и се постарал повече да не се засича с нея, защото го хванало срам.

Година по-късно, когато Златка става „Мис Плеймейт", Уош се сеща за плажната им афера и съжалява още повече. До ден днешен той пази в тайна авантюрата си, а на Радина така и не признава, че е преспал със Златка, докато са били скарани. С Кърджилова се сдобряват малко след бурното му море, но само няколко месеца по-късно се разделят окончателно след 8-годишна връзка.