8-9 ноември: Завладяващи идеи

Хороскоп

08-11-2014, 13:42

Снимка:

Babycakes Romero

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Телец: Златния фонд

Седмицата: Обединени интереси

Слънце в Скорпион, Луна в Близнаци.

Уикенда ще ни прикани да посветим време и внимание на хората, които обичаме. В събота през светлата част на деня е подходящо да обърнем внимание на членовете на семейството си, а вечерта да посветим на романтични срещи и приятелски сбирки. Взаимодействието с тези, които обичаме ще протича с лекота и позитивни резултати. Особено ако положим старание да се настроим на честотите на другите.

Общуването и движението и през двата почивни дни ще бъде интензивно, но ще протича с променлив успех. В събота, особено в първата половина на деня са възможни обърквания и недоразумения, породени от двусмислени указания и не съвсем достоверна информация. Преминаването на Меркурий в зодиакалния Скорпион, ще повиши интересът ни към тайните, но едва в неделя ще имаме възможност да се докоснем до онези от тях, които действително могат да променят представите ни за света и заобикалящата ни действителност. Промяната в средата на небесния вестител ще се отрази и на общуването, както и на начина по който възприемаме и обработваме информацията. Ще станем по-недоверчиви и критични, но пък и онова което завладее вниманието ни ще изисква поглъщане и потапяне в дълбочина.

Мнозина вероятно ще посветят част от свободното си време на обучение и издирване на информация по теми свързани с личните интелектуални интереси. Улеснения достъп до недостъпни до момента източници или лектори ще породи обновление в интересите и възможност за задълбочаване на знанията. В неделя тази тенденция ще бъде допълнително подчертана, поради което е възможно да се сблъскаме с нечие раздразнение, ако темите които предлагаме за обсъждане са повърхностни или не съвсем подкрепени със задълбочени познания. Ако почувствате, че вашите събеседници са завладени от някоя идея и не желаят да си губят времето в несъществени разговори, по-добре се оттеглете тактично.

Здраве, хранене и красота
Периодът е добър за провеждането на практики и процедури целящи прочистване на организма. Веществата и течностите започват своето движение отвътре- навън стимулирайки разширяващите процеси. Необходимо е с менюто и двигателният режим да им съдействаме за да не възникнат блокажи в организма.Отдайте предпочитанията си на течните храни. Ако желаете да се освободите от токсини ,шлаки и излишни килограми пийте повече течности за да стимулирате отделителните процеси в организма.

В грижите за външния вид ефективни ще бъдат дълбокото почистване на кожата и лечебните процедури за косата. Стимулирайте кръвообръщението на скалпа с масаж използвайки етерични масла и билкови отвари. Това ще стимулира растежа и ще укрепи косъма, а косата ви ще расте блестяща и здрава.