4 ноември: Откровени препоръки

Хороскоп

04-11-2014, 00:44

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Интуиция и практичност

Слънце в Скорпион, Луна в Овен. Астрологична картина на деня

Вторник е ден, на Марс, а Луната в Овен допълнително ще активира Марсовите влияния през този ден. Акцентът на Уран пък, както винаги ще внесе в живота ни хаотичност, предизвикана от неочаквани, понякога дори шокови ситуации в живота ни. Уран има склонността да внася обновление в живота ни по начин за който често се затрудняваме да оценим със знак плюс или минус. Така на общия хармоничен фон през настоящата седмица, вторник се очертава като ден с повишена опасност от конфликти, битови травми и производствени аварии. Повишено внимание изисква и шофирането, тъй като се налага да следим както за собствените си, така и за чуждите реакции.

И така, постарайте се днес да контролирате емоциите си и да не реагирате на провокации. Щастието и благополучието ни през тази седмица зависят от това до колко хармонично взаимодействаме с обкръжението си. Ако днес получите приятелски съвет или критика, не бързайте да реагирате с отрицание. Вслушвайте се в препоръките на близките си- те могат да ви дадат безценни съвети, които със сигурност ще ви бъде от полза. Разговорите днес ще бъдат може би малко груби и лишени от финес, но със сигурност - откровени.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за отстраняване на допуснати в миналото грешки и за стартиране на процеси целящи реорганизация на дейността. С каквото и да се заемете обаче можете да разчитате на натрупания опит и заявените до момента постижения. Разчитайки на тях ще ви бъде по-лесно да се справите с текущите препятствия. Демонстрацията на личните постижения не прави изключение, стига да съумеете да я осъществите по ненатрапчив начин.

Здраве, хранене и красота
Днес в организма протичат процеси на пречистване и обновление. Можем да ги подпомогнем чрез активно физическо натоварване и увеличен прием на течности. Избягвайте консумацията на груби и трудно смилаеми храни. Въздържайте се също и от дейности, които натоварват нервната система и сърцето. Осезателните органи са уязвими и се налага да избягваме дразнещи светлини и звуци. Възможно да почувствате нервно напрежение и главоболие. Контрастен душ ще балансира енергийните потоци и ще отнеме напрежението.