Георги Марков:Борисов е държавник-победител

Хвърляй мандата, остави другите да правят кабинет, призова бившият конституционен съдия

Тези дни се видя, че Борисов не само е роден победител, но доказа, че е и добър държавник. Бойко, постави им последен ултиматум, ако не - хвърляй кърпата.

Това призова в студиото на „Лице в лице” по bTV бившият конституционен съдия Георги Марков и добави, че в Костинброд се родила коалицията анти ГЕРБ.

“Хвърляй мандата, остави другите да правят кабинет, подкрепяй ги”, призова Марков. „Като се изложат - да подават оставка и пак да се ходи на избори, където за пореден път ще спечели ГЕРБ”, заяви Марков.

„Бойко не е камикадзе. Той няма да се самоубива заради загубени каузи. Той има интуиция. Благодарение на тази интуиция ГЕРБ имат 9 победи” ,категоричен бе бившият конституционен съдия.

„Бойко е великодушен, мъдрец, държавник-победител. Но и той има душа. ГЕРБ направиха саможертва, разговаряха с кого ли не. Видни патриоти се опитват сега да му извиват ръцете. Ако има нови избори, много неща ще се променят. Народът трябва да разбере най-накрая, че трябва да излезе да гласува. Освен това 2-3 партии, които купуваха гласове, няма да бъдат в парламента”, смята Георги Марков.

„В крайна сметка нищо в този свят не е решение освен изборите, които да променят нещата. Те са демократично следствие и няма какво да се плашим от избора на хората”, категоричен бе Георги Марков.

„Нима нямаше държавни органи, които допринесоха за погрома на КТБ, коментира разпалено още бившия конституционен съдия ситуацията в Корпоративна търговска банка” попита бившият съдия.