„България Ер” сключи търговско споразумение за код шеър с „Ер Сърбия”

Портфейл

03-11-2014, 10:01

Снимка:

България Ер

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Съвместните полети стартират от 3 ноември 2014 г.

Националният превозвач сключи търговско споразумение за код шеър (code share) с новата сръбска авиокомпания „Ер Сърбия”, наследник на „Ят Еъруейз”. Сръбският национален превозвач, който е част от групата на „Етихад Еъруейз”, извършва редовни полети между София и Белград.

Това е нов вид сътрудничество между двете авиокомпании, след като в продължение на една година самолети на „България Ер” са летели във  флотата на „Ер Сърбия”, което ще донесе много нови възможности на клиентите на националния превозвач чрез мрежата на „Етихад Еъруейз” и на „Ер Сърбия”.

Този пореден код шеър  е част от политиката на „България Ер” за сътрудничество с авиокомпании, представени на българския пазар, с която националният превозвач цели да разширява спектъра от качествени услуги, които предлага на своите клиенти.

Специално за улеснение на пътниците на „България Ер” билети за съвместни полети между двете авиокомпании вече могат да се издават във всички офиси на „България Ер”, чрез нейния Call Center, през сайта www.air.bg и на другите места за продажба на билети на националния превозвач.

Датата, на която стартират съвместните полети, е 3 ноември 2014 г. и те ще се извършват всеки ден от понеделник до неделя.

Очаквайте и следващи специални договори с „Ер Сърбия”, които ще донесат редица предимства на клиентите на „България Ер”.